RISTORANTE - APPARTAMENTO HOTEL CARTELLONE
Publikováno 10.12.2013 v 11:31 v kategorii Místa pro Vaš den, přečteno: 493x
První Mediterrané restaurant v tomto kraji umístěn v samém srdci Pardubic, v příjemném prostředí zelené zahrady ve stínu stoletých stromů Vás překvapí prostornou grill zahradou s kapacitou 72míst a promenádou (80 míst) a stylovými altánky.
Rodinnou atmosféru a příjemné prostředí podtrhne dětské hřiště a v chladném období dětský koutek umístěný v zadní části restaurace. Pokud k nám zavítáte jistě Vás osloví zrekonstruované vnitřní prostory vily ze 40-tých let. Záměrem byla možnost otevření či spojení všech vnitřích prostor, což umožňuje pořádání a realizaci jedinečných svateb, akcí a rautů. K Vašim oslavám, či k oslavám Vašich blízkých Vás bude lákat nabídka z otevřeného grilu z menu masových-steakových a rybích specialit, kde se snoubí tradiční kuchyni s moderní gastronomií.
Klientela této restaurace si velmi oblíbila možnost sledování přípravy grilovaných steaků, mořských specialit a darů moře přímo před jejich očima na venkovním otevřeném grilu.
Příjemným doplňkem je nejen privátní parkoviště, ale také možnost ubytovat se v prostorách stylového penzionu.
U pokrmů v menu, připravovaných dle originálních receptur, kde si převážnou část surovin přivážejí z krajin jejich původu si zakládají nejen na kvalitě a čerstvosti surovin, z kterých jsou dané pokrmy připravovány, ale také dodržují při jejich výrobě tradice i zvyky.
V této restauraci máte jedinečnou možnost ochutnat nabídku domácích čerstvých těstovin, které si zde sami vyrábějí.
Na své si také přijdou milovníci italských a francouzských dezertů, které si vychutnají s lahodnou sicilskou kávou Moak.
Při prohlídce vnitřních prostor nemůžete minout exkluzivní nabídku zastoupenou firmou Moet Chandon. Sklenku ročníkových champagne si vychutnáte ať již při kouzelné snídani v naší zahradě či při chladném večeru u hřejicího krbu.
Je nám potěšením Vám oznámit, že tato restaurace je další „pevností“ krále koňaků Louis XIII.de Rémy Martin, který je znalci často přezdívám „král koňaků“.
Komentáře
Celkem 0 komentářů